Избори за претседател и членови на ФСС - СФ
By in
1267

Почитувани студенти,

За успешно спроведување на фер и демократски избори за членови и претседател на Факултетското студентско собрание, Ве информираме за термините на собирите на студентите каде имате можност да предлагате кандидати за членови и претседател на Факултетското студентско собрание.

Студиска програмаГодина на студииТермин (ден)Час Од – доМесто на одржување
Доктори по дентална медицинапрва1.12.2020 (вторник)9:00 – 09:20online
Доктори по дентална медицинавтора1.12.2020 (вторник)10:00 – 10:20online
Доктори по дентална медицинатрета1.12.2020 (вторник)10:20 – 10:40online
Доктори по дентална медициначетврта1.12.2020 (вторник)09:20 – 09:40online
Доктори по дентална медицинапетта1.12.2020 (вторник)09:40 – 10:00online
Стручни стоматолошки сестрисите1.12.2020 (вторник)11:20 – 11:40online
Стручни забни техничарисите1.12.2020 (вторник)11:00 – 11:20online
Постдипломски и докторски студиисите1.12.2020 (вторник)11:40 – 12:00online

Во прилог на ова соопштение е Упатство за начинот на спроведување на изборите донесено од Изборната комисија каде детално е утврден начинот на спроведување на изборите.

  • Упатство за начинот на спроведување на избори – линк
  • Прилог 1 – процедура за гласање – линк
  • Одлука за утврдување кандидати за членови и претседател на ФСС – СФ – линк
  • Записник од одржани избори за членови и претседател на ФСС – СФ – линк
  • Одлука од одржани избори за членови и претседател на ФСС – СФ – линк

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *