Избори за претседател и членови на ФСС - СФ
By in
588

Почитувани Студенти,

За успешно спроведување на фер и демократски избори за Членови и Претседател на Факултетското студентско собрание,

Ве информираме поради технички проблем времето на гласање е продолжено за половина час до 15:30 часот.

Изборна комисија

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.