Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
stomfak

Три бесплатни семинари од областа на стоматолошката онкологија

Согласно склучениот меморандум за соработка на Стоматолошкиот факултет во Скопје при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје и компанијата ИНТЕРДЕНТАЛ ДООЕЛ, овозможено е учество

Повеќе »
Новости
stomfak

Поставен ПОС терминал

Почитувани сегашни и идни студенти и специјализанти, Ве известуваме дека на Стоматолошки факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје

Повеќе »

Актуелности