Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Покана за учество на симпозиумот ,,Инфективни заболувања во стоматологијата – орална манифестација и заштита’’

Почитувани колеги, Со задоволство Ве покануваме да ни се придружите на on-line симпозиумот со меѓународно учество со наслов ,,Инфективни заболувања во стоматологијата – орална манифестација

Повеќе »

Прелиминарна листа на примени кандидати по конкурсот за 2020/2021 година на трет циклус – докторски студии

ДЕНТАЛНА ПАТОЛОГИЈА р.бр. кандидат ментор I циклус/додиплом. II циклус/постдипло. документ за познавање светски јазик ностри. на документите за завршено претходно високо образование забелешка email 1

Повеќе »