Општи соопштенија

Распоред за летен семестар во учебната 2020/21

Доктори по дентална медицина (6-годишни) Распоред за теоретска настава 1-ва-година-предавања 2-ра-година-предавања 3-та-година-предавања 4-та-година-предавања 5-та-година-предавања  Распоред за практична настава 1-ва-година-вежби 2-ра-година-вежби 3-та-година-вежби 4-та година-вежби 5-та година-вежби

Повеќе »

Прелиминарна листа на примени кандидати по конкурсот за 2020/2021 година на трет циклус – докторски студии

ДЕНТАЛНА ПАТОЛОГИЈА р.бр. кандидат ментор I циклус/додиплом. II циклус/постдипло. документ за познавање светски јазик ностри. на документите за завршено претходно високо образование забелешка email 1

Повеќе »