(Македонски) Општи податоци

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Универзитет ,,Св. Кирил и Методијво Скопје

Стоматолошки факултет – Скопје

 

Адреса

ул. Мајка Тереза бр. 43

Скопје, Република Северна Македонија

 

Телефон

02/3115-647

 

е-mail

sfs@stomfak.ukim.edu.mk

 

Декан

Проф. д-р Ќиро Ивановски

 

Продекани

Проф. д-р Мира Јанкуловска, настава

Проф. д-р Силвана Георгиева, наука

Проф. д-р Соња Апостолска, меѓународна соработка

 

Секретар

Драгица Митревска Исаиловска