Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
stomfak

Чествување на празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј

По повод празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј – патрони на нашиот Универзитет, продеканите на Стоматолошкиот факултет – Скопје положија свежо цвеќе на

Повеќе »
Новости
stomfak

Обраќање на деканот, проф. д-р Ќиро Ивановски, по повод Меѓународната недела на сестринството

Обраќање на деканот, проф. д-р Ќиро Ивановски по повод Меѓународната недела на сестринството, во рамки на кампањата организирана од здружението ЗМСТАС – ЗА НАС.

Повеќе »
Новости
stomfak

Учество на Факултетот во проектот „Училиштата на Градот Скопје со отворени врати за факултетите и универзитетите за промоција на нивните студиски програми“

Во рамките на проектот „Училиштата на Градот Скопје со отворени врати за факултетите и универзитетите за промоција на нивните студиски програми “, кој го спроведува

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Почина проф. д-р Бранко Василевски

Почина еден од втемелувачите на максилофацијалната хирургија на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје. Проф. д-р Бранко

Повеќе »