Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

28-ми Интернационален стоматолошки студентски конгрес и 3-та Летна школа за студенти по стоматологија и млади доктори по дентална медицина

Почитувани колеги, Ве известуваме дека 28-миот Интернационален стоматолошки студентски конгрес и 3-тата Летна школа за студенти по стоматологија и млади доктори по дентална медицина, ќе

Повеќе »

Актуелности

Актуелни активности
Stomatoloski Fakultet

Јавен повик за соработка со заботехнички лаборатории

Почитувани колеги, Врз основа на заложбата за унапредување на здравствениот и образовниот систем, Центарот за кариера на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот

Повеќе »
Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Известување за изборните предмети Превентива на орални заболувања и Ергономија за стручни забни техничари (СТАРА ПРОГРАМА)

Наставата за изборните предмети Превентива на орални заболувања и Ергономија за стручни забни техничари ( стара програма ) ќе се одржи после првата колоквиумска недела

Повеќе »