Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Унапредување на оралната хигиена кај студентската популација на РСМ

Кампања на Факултетско Студентско Собрание на Стоматолошки Факултет – Фсс-Сф во соработка со Универзитетско студентско собрание – УКИМ : Унапредување на оралната хигиена кај студентската

Повеќе »
Новости
Stomatoloski Fakultet

Гостување на проф. д-р Анета Атанасовска Стојановска и Мартина Анастасовска во емисијата Шоу ,,Магазин”

✨Проследете го гостувањето на проф. д-р Анета Атанасовска Стојановска, редовен професор на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Стоматолошки факултет – Скопје и демонстратор

Повеќе »

Актуелности