Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Едукација за примена на базичните критериуми за ултразвучна инструментација и отстранување на цврсти и меки наслојки на забите

Во рамки на серијалот работилници организирани од Центарот за кариера на Стоматолошкиот факултет – Скопје, наменета за стручни стоматолошки сестри – орални хигиенолози, се одржа

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Конкурс во рамки на програмата Еразмус+ Акција 1: индивидуална мобилност за студенти за академската 2022/2023 година

Почитувани студенти, Ве известуваме дека Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје објави Конкурс во рамки на програмата Еразмус+ Акција 1: индивидуална мобилност за студенти

Повеќе »
Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Известување за електронското пријавување на испити за студентите од втор циклус на студии по сите студиски програми

Електронското пријавување на испити за студентите од втор циклус на студии по сите студиски програми започнува од 23.5.2022 до 31.5.2022 година. Заверката на летниот семестар

Повеќе »