Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Интерактивната работилница за подобрување на менталното здравје кај студентите

Денес се одржа интерактивната работилница за подобрување на менталното здравје кај студентите, со наслов: ,,Справување со стресот за време на студиите”. Работилницата беше организирана од

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

ИЗВЕСТУВАЊЕ

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА НОВИТЕ КАРТИЧКИ ЗА ЕВИДЕНЦИЈА НА ПРИСУСТВО СЕ ИЗГОТВЕНИ И ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ ПОДИГНАТ СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД СТУДЕНТСКА СЛУЖБА ОД

Повеќе »