Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Ден за кариерен развој

Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје организираше ,,Ден за кариерен развој’’ на 7.6.2022 година, во Универзитетскиот кампус, каде студентите имаа можност да остварат контакт

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Распоред за дополнителна сесија

Распоредот за полагање во дополнителната октомвриска сесија (преземи) Соопштение за испитот по предметот Клиничка пародонтологија 1 (стара програма) во дополнителната испитна сесија (преземи) Соопштение за

Повеќе »