Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Едукативен настан – Улогата на стручната стоматолошка сестра – орален хигиенолог кај пациенти со протетички и ортодонтски надоместоци

Центарот за кариера на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје ги поканува кандидатите кои имаат дипломирано на

Повеќе »
Новости
Stomatoloski Fakultet

Промоција на учебникот ,,Детска стоматологија” на Стоматолошки факултет – Скопје

Во просториите на Стоматолошкиот факултет – Скопје, се одржа промоција на првиот сеопфатен учебник по детска стоматологија кај нас – Детска стоматологија од авторите: Марија

Повеќе »
Новости
Stomatoloski Fakultet

Јавен повик до лицата под социјален ризик од територија на град Скопје за добивање на бесплатни стоматолошки услуги

Заинтресираните лица може да се пријават со пополнување на пријава достапна на следниот линк: https://forms.office.com/r/sjZW6jUQdA или на телефонскиот број: 071/223-320. Телефонскиот број е достапен секој

Повеќе »

Актуелности