Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

28-ми интернационален стоматолошки студентски конгрес и Трета летна школа за студенти по стоматологија и млади доктори по дентална медицина

Во Универзитетскиот конгресен центар во Охрид, во период од 27.5.2022 до 30.5.2022 година се одржа 28-миот интернационален стоматолошки студентски конгрес и 3-тата летна школа за

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Распоред за трет испитен рок

Доктори по дентална медицина (ревидиран на 9.8.2022) Стручни забни техничари (ревидиран на 9.8.2022) Стручни стоматолошки сестри – орални хигиенолози (ревидиран на 18.7.2022)

Повеќе »