No Image Available
Џвакален ефект кај индивидуи со тотални протези при различни по форма алвеоларни гребени
Автор: Јанкуловска Евдокија Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1991 ISBN: Бр. на страни: Преземи