No Image Available
Јавно-здравствени аспекти на пародонталната болест
Автор: Киро Ивановски, Снежана Пешевска. Маја Пандилова, Катарина Дирјанска, Стевица Ристоска,Соња Миндова, Емилија Стефановска, Влатко Коколански Категорија: Учебник Издавач: Дата: 01 Apr, 2013 ISBN: Бр. на страни: Преземи