No Image Available
Хируршки пристап на импактирани мандибуларни трети молари во корелација со нивната местоположба и морфологија на коренскиот комплекс
Автор: Менчева Жаклина Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2012 ISBN: Бр. на страни: Преземи