No Image Available
Хемиски и микробиолошки аспекти на вградувањето антимикробни соединенија во глас-јономер цементи
Автор: Димков Александар Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2011 ISBN: Бр. на страни: Преземи