No Image Available
Ултраструктурна и физичка процена на силата на врзување помеѓу атхезивните површини на тврдите забни ткива и композитите при употреба на заштитни подлоги
 Автор: Стојановска Вера  Категорија: Докторска дисертација  Дата: 20 Feb, 2011 Преземи