No Image Available
Т-scan II компјутерска анализа на оклузални контакти кај пациенти со фикснопротетички конструкции
Автор: Коруновска-Стевковска Весна Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2007 ISBN: Бр. на страни: Преземи