No Image Available
Стомато-протетичка рехабилитација на преостанати радикси со метални надградби како носачи на фиксни конструкции
Автор: Ковачевска Гордана Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1994 ISBN: Бр. на страни: Преземи