No Image Available
Спектрофотометриска евалуација на бојата кај природните заби во однос на три клучеви за избор на боја и нивната грешка на покривање
Автор: Заркова Јулија Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2015 ISBN: Бр. на страни: Преземи