No Image Available
Рендгенкраниометриска процена за промена на вертикалната димензија кај пациенти со тотални протези
Автор: Коруноска Весна Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 1993 ISBN: Бр. на страни: Преземи