No Image Available
Реминерализирачки потенцијал на плунката и дентален морбидитет кај младите трајни заби
Автор: Беќировиќ Мери Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1997 ISBN: Бр. на страни: Преземи