No Image Available
РЕГЕНЕРАТИВНА ПАРОДОНТАЛНА ТЕРАПИЈА СО ПРИМЕНА НА БИОМАТЕРИЈАЛИ: BIO-OSS® И EMDOGAIN® -КОМПАРАТИВНА КЛИНИЧКА СТУДИЈА
Автор: Сашка Тодороска Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 14 Mar, 2017 ISBN: Бр. на страни: Преземи