No Image Available
Проценка на кариостатскиот потенцијал и биокомпатибилноста на материјали кои се користат во реставративната стоматологија
Автор: Ренџова Василка Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2011 ISBN: Бр. на страни: Преземи