No Image Available
Примена на Er Yag ласер во ендодонтска терапија на трајни заби со гангренозно распадната пулпа
Автор: Филдишевски П. Александар Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2007 ISBN: Бр. на страни: Преземи