No Image Available
Патолошка дентална ресорпција процена на етиопатогенезата преку анализа на ресорптивното поле
Автор: Димкова Љупка Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1981 ISBN: Бр. на страни: Преземи