No Image Available
Микробиолошки наод на преостанатиот дентин при Caries profunda simplex и complicata по претходна тераписка постапка
Автор: Оџаклиевска Славјанка Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 1980 ISBN: Бр. на страни: Преземи