No Image Available
Корелација помеѓу бактериолошкиот наод во кариозните маси, плунката и примарната бактериска импланација на клинички здрава емајлова површина
Автор: Еленчевска-Апостолска Соња Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 1994 ISBN: Бр. на страни: Преземи