No Image Available
Корелација меѓу кариесот, оралната хигиена и воспалителните промени на гингивата кај ученици од 15 до 18 годишна возраст
Автор: Беќировиќ Мери Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 1990 ISBN: Бр. на страни: Преземи