No Image Available
Клиничко-биометриско детерминирање на функционална зона на прикрепена гингива со протективен пародонтален потенцијал
Автор: Пандилова Маја Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 1992 ISBN: Бр. на страни: Преземи