No Image Available
Клиничко-биометриска евалуација на слободниот гингивален и латералниот мукопериостеален “pedicle” автокалем во третманот на гингивалната рецесија
Автор: Атанасова Елизабета Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 1991 ISBN: Бр. на страни: Преземи