No Image Available
Клинички и лабораториски испитувања од дентален аспект кај инсулинозависен дијабет (тип 1) во детска возраст и адолесценција
Автор: Иљовска Снежана Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1988 ISBN: Бр. на страни: Преземи