No Image Available

Иследување in vitro на дебелината на цементниот слој по цементирањето на артифицијални забни коронки со цинк-фосфатен цемент Cegal и глас-јономер Meron

 Автор: Гиговски Никола  Категорија: Mагистерски труд  Дата: 20 Feb, 1998  Преземи