No Image Available
Инхибиција на деминерализацијата на емајлот околу брекетите во тек на ортодонтски третман iv vivo и in vitro студија
Автор: Жабокова-Билбилова Ефка Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2010 ISBN: Бр. на страни: Преземи