No Image Available
Инфламаторните цитокини и нивната улога во модулирањето на клиничката експресија на плак – индуцирана гингивална инфламација
Автор: Стефановска Емилија Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2011 ISBN: Бр. на страни: Преземи