No Image Available
Ефектите на геранилгераниол врз меките и коскените ткива вклучени во бисфосфонатно-поврзаната остеонекроза на вилиците (ин витро и ин виво студија)
Автор: Конески Филип Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2017 ISBN: Бр. на страни: Преземи