No Image Available
Евалуација на јачината на керамичко – цементното поврзување кај целосно керамичките системи – студија IN VITRO
Автор: Бајрактарова - Ваљакова Емилија Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2014 ISBN: Бр. на страни: Преземи