No Image Available
Евалуација на состојбата на пародонциумот кај пациенти со метал-керамички и циркониум коронки во период од една до пет години
Автор: Шехапи Африм Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2013 ISBN: Бр. на страни: Преземи