No Image Available
Евалуација на ресорпцијата на мандибуларниот алвеоларен гребен кај носители на тотални протези
Автор: Ангеловска Ѓ. Анета Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2012 ISBN: Бр. на страни: Преземи