No Image Available
Евалуација на вредностите на стабилноста на ендоосеални импланти врз база на мерења со анализа на резонантната фрекфенција
Автор: Бафтијари Денис Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2013 ISBN: Бр. на страни: Преземи