No Image Available
Детекција и типизација на хуман папилома вирусот (ХПВ) кај оралните преканцерозни лезии
Автор: Зендели-Беџети Линдита Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2017 ISBN: Бр. на страни: Преземи