No Image Available
Влијание на поставеноста на првите молари врз стабилноста на тоталните протези
Автор: Бундевска Јадранка Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2003 ISBN: Бр. на страни: Преземи