No Image Available
Влијанието на водата на врзувачките и термичката експанзија на масите за вложување со осврт на неодуротерм 5 масата
Автор: Мирчев Ефтим Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1993 ISBN: Бр. на страни: Преземи