No Image Available
Биохемиска верификација на хидролитичната ензимска активност кај пациенти со прогресивна пародонтопатија
Автор: Белазелковска Златанка Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1989 ISBN: Бр. на страни: Преземи