No Image Available
Антибактериски ефекти на озонот во гасна состојба и Nd YAG ласерот IN VIVO
Автор: Ајети Неџмие Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 17 Feb, 2013 ISBN: Бр. на страни: Преземи