No Image Available
Анализа и процена на влијанието на коронарната и апикалната микропропустливост врз неуспехот на ендодонтската терапија
Автор: Ковачевска Ивона Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2007 ISBN: Бр. на страни: Преземи