Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Предавање на визитинг-професор: ,,Компликации во денталната имплантологија”

На 14.9.2022 во Амфитеатарот на Стоматолошки факултет – Скопје, проф. д-р Божидар Јорданов, визитинг-професор од Стоматолошкиот факултет при Медицинскиот универзитет во Софија, одржа предавање на

Повеќе »
Новости
Stomatoloski Fakultet

Едукативен настан – Улогата на стручната стоматолошка сестра – орален хигиенолог кај пациенти со протетички и ортодонтски надоместоци

Центарот за кариера на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје ги поканува кандидатите кои имаат дипломирано на

Повеќе »

Актуелности