Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Гостување на проф. д-р Анета Атанасовска Стојановска и Мартина Анастасовска во емисијата Шоу ,,Магазин”

✨Проследете го гостувањето на проф. д-р Анета Атанасовска Стојановска, редовен професор на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Стоматолошки факултет – Скопје и демонстратор

Повеќе »
Новости
Stomatoloski Fakultet

Предавање на визитинг-професор: ,,Компликации во денталната имплантологија”

На 14.9.2022 во Амфитеатарот на Стоматолошки факултет – Скопје, проф. д-р Божидар Јорданов, визитинг-професор од Стоматолошкиот факултет при Медицинскиот универзитет во Софија, одржа предавање на

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Известување за објава на конечна ранг-листа, листа на одбиени кандидати и соопштение за упис на специјализанти

1.Конечна ранг листа по Оглас за одобрување на специјализации на здравствени работници со високо образование од областа на стоматологијата за вработени во приватни здравствени установи,

Повеќе »